HVOR KOMMER DIN MAD FRA?

Hvis der er én ting, vi ved med sikkerhed, så er det, at god mad kommer fra gode råvarer og ingredienser. Det er grunden til, at vi er meget omhyggelige, når vi vælger vores leverandører og sikrer os, at de lever op til vores høje kvalitetskrav og værdier. Vi foretrækker de små europæiske virksomheder med en mission, traditionelle familievirksomheder og innovative startups.

Mød vores leverandører

Bæredygtig laks - VÅRLAKS

Vores laks kommer fra VÅRLAKS. Den norske fiskerivirksomhed opdrætter al deres fisk ansvarsbevidst og på naturlig vis. Deres foder indeholder ingen antibiotika, hormoner, GMO’er, tilsætningsstoffer, kemikalier eller syntetiske farvestoffer. Laks fra VÅRLAKS kan spores 100%.

Blåskimmelost - Mammen Ost

Danske Mammen Ost er en familieejet virksomhed, som har produceret ost med tradition siden 1911. Men, som de selv siger, så brænder de for deres faglighed, og forsøger altid at se på deres virke fra nye vinkler.

Plantebaseret kød -
The Vegetarian Butcher

The Vegetarian Butcher, som blev grundlagt af en traditionel landmand, producerer plantebaserede kødalternativer til alle os, der gerne vil spise mere bevidst, men ikke gå glip af den gode oplevelse, det kan være at spise et stykke kød. Produkterne har således samme smag og tekstur som traditionelt kød.

Pasta - Basta!

Basta! er 100% økologisk pasta fra Sicilien, som produceres bæredygtigt ved foden af vulkanen Etna. Basta! pasta bruger udelukkende økologiske korn fra udvalgte landmænd, der deler virksomhedens værdier omkring traditionelt og miljøvenligt landbrug, som fremmer biodiversitet.

Trøffelolie og crema di balsamico - Liquido d'Oro

Liquido d’Oro betyder flydende guld. Navnet henviser til den italienske extra jomfru olivenolie, som virksomheden har produceret siden dens grundlæggelse i 2009, og som i dag bruges af stjernekokke over hele Europa. Hele deres produktion håndhæves økologisk.

Kimchi - Oh Na Mi

Oh Na Mi Kimchi laver den populære superfood kimchi baseret på en traditionel koreansk familieopskrift. Deres produkt indeholder udelukkende naturlige ingredienser og fremstilles i hånden af virkomhedens ejer selv, Alexander Kim Boyce.

HAR VI VÆKKET DIN APPETIT?