Om Marley Spoon

Passioned chefs

Vi elsker god mad

Hos Marley Spoon handler det hele om at inspirere dig til at lave god mad fra bunden i 6 enkle trin. Med fokus på råvarer fra pålidelige leverandører i præcis den mængde, som du skal bruge til opskriften, og derved mindsket madspild, gør vi det endnu nemmere at tilberede et lækkert måltid.

Fresh source

Enestående leverandører

Moderne teknologi gør det muligt for os at være ikke bare din lokale købmand, men også fiskehandler og slagterbutik! Det giver os mulighed for at genforene dig med en vigtig værdi, som vi synes er særlig betydningsfuld i dag: at vide hvor vores mad kommer fra. Vi arbejder sammen med pålidelige leverandører som vi stoler på. Vores gode forhold til og samarbejde med bæredygtige partnere gør os til mere end bare en onlinetjeneste.

Dk sustainability

Fokus på bæredygtighed

Vi benytter genanvendelige køleelementer af 85% sukkerrør, som holder din mad frisk og kølig, mens den er på vej hjem til dig. Vores emballage er af 100% genbrugsmateriale. Hvis du vælger at lave mad med Marley Spoon, vælger du også madspild fra, eftersom vi kun sender dig den præcise mængde af ingredienser, som du skal bruge til de forskellige retter.

God madlavningslyst!