Oplysninger om vores implementering af EU's databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hejsa,

EU-Databeskyttelsesforordningen trådte i kraft den 25. maj 2018. For vores virksomhed og vores produkter er overholdelse af databeskyttelse, garanti for højeste datasikkerhed og transparens med henblik på datahåndtering væsentlige grundlæggende principper. Her kan du læse mere om, hvordan vi har implementeret kravene i GDPR, og hvilke processer og dokumentation, vi har til rådighed for dig.

Marley Spoons databeskyttelseserklæring

Vores almene databeskyttelseserklæring vedrørende håndtering eller behandling af dine

personlige data kan findes her.

Hvor kan jeg finde oplysninger om databehandling på Marley Spoon-webstedet?

Disse oplysninger kan findes her.

Hvad gør Marley Spoon for at sikre mine data?

Vi beskytter dine personlige oplysninger og lægger stor vægt på en ansvarlig omgang med dem. Transparens og omhu i håndtering af data såvel som åben kommunikation om videregivelse af data til vores tjenesteudbydere er meget vigtig for os. Opbevaring og videregivelse af data finder kun sted i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder. Vores team er trænet til at håndtere personlige oplysninger sikkert, i overensstemmelse med Marley Spoons databeskyttelseserklæring og sikre sikker opbevaring af dine oplysninger.

Hvor opbevares mine data?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger for at give dig den bedst mulige service, for at levere vores tjenester og med henblik på fakturering. Derudover sørger vi for, at vi kan give dig informationer om vores produkter og tjenester. Så du bliver altid informeret om Marley Spoon måltidskasser, vores aktuelle tilbud og produkter.

I hvilke tilfælde videregiver Marley Spoon mine data?

Vi vil kun dele dine oplysninger, hvis der er retsgrundlag for det. Dette er tilfældet, hvis du har givet udtrykkeligt samtykke. Derudover har vi med vores tjenesteudbydere udelukkende indgået ordrehåndteringsaftaler i overensstemmelse med den nye databeskyttelsesforordning for at sikre, at dine data kun behandles på vores opfordring og beskyttes i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder.

Hvordan implementeres de registreredes rettigheder hos Marley Spoon?

For at kunne behandle og besvare alle forespørgsler vedrørende databeskyttelsesforordningen så hurtigt og omfattende som muligt, har vi oprettet et omfattende dokumentations- og svarstyringssystem.

Hvad er mine rettigheder med hensyn til mine data?

Du er berettiget til når som helst at anmode om bekræftelse af, om og hvilke personlige data vi behandler. Derudover har du ret til berigtigelse, sletning og begrænsning af databehandling samt retten til når som helst at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger eller til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til databehandling eller til at anmode om overførsel af dine data til dig. I tilfælde af overtrædelse af databeskyttelsesforordningen, bedes du kontakte vores dataansvarlige. Derudover har du også retten til at klage til en relevant tilsynsmyndighed.

Hvordan får jeg fat på Marley Spoons dataansvarlige?

Kontakt venligst:

Dr. Philipp Herrrmann

HWData GmbH

Leonrodstr. 54

80636 München

E-Mail: ph@hwdata.de

Har du andre spørgsmål?

Send meget gerne en mail til:

kontakt@marleyspoon.dk