TIP 1: Indstil dit køleskab til maks 4 grader
TIP 2: Opbevar grøntsager og frugt adskilt
TIP 3: Brug skrueglas, plastikbøtter eller fryseposer for at undgå udtørring
TIP 4:Skyl bær og vindruer inden de spises
TIP 1: Lad modne på køkkenbordet
TIP 2: Kom i køleskabet, når modnet
TIP 3: Opbevar modnet og umodnet frugt adskilt
TIP 1: Pluk bananer fra hinanden og opbevar adskilt
TIP 2: Opbevar urter som basilikum i køleskabet eller i et glas med vand, som en buket blomster
TIP 1: Opbevares på et køligt, mørkt sted (f.eks. et køkkenskab eller spisekammer)
TIP 2: Opbevar kartofler og løg adskilt for at undgå at de spirer
TIP 3: Opbevar kartofler med et æble for at undgå at de spirer
Glemsom? Print pdf’en ud, og hæng den på dit køleskab!