TIP 1:
Indstil dit køleskab til maks 4 grader
TIP 2:
Opbevar grøntsager og frugt adskilt
TIP 3:
Brug skrueglas, plastikbøtter eller fryseposer for at undgå udtørring
TIP 4:
Skyl bær og vindruer inden de spises
TIP 1:
Lad modne på køkkenbordet
TIP 2:
Kom i køleskabet, når modnet
TIP 3:
Opbevar modnet og umodnet frugt adskilt
TIP 1:
Pluk bananer fra hinanden og opbevar adskilt
TIP 2:
Opbevar urter som basilikum i køleskabet eller i et glas med vand, som en buket blomster
TIP 1:
Opbevares på et køligt, mørkt sted (f.eks. et køkkenskab eller spisekammer)
TIP 2:
Opbevar kartofler og løg adskilt for at undgå at de spirer
TIP 3:
Opbevar kartofler med et æble for at undgå at de spirer
Glemsom? Print pdf’en ud, og hæng den på dit køleskab!