SÅDAN SIKRER VI KVALITETEN

Du er, hvad du spiser – det er grunden til, at vi kun vælger friske råvarer og ingredienser af allerbedste kvalitet. Og sådan gør vi:

Kvalitetstjek

For at kunne garantere dig en sikker og førsteklasses madoplevelse gennemfører vi med jævne mellemrum grundige kvalitetstjek, som overvåges nøje af vores in-house kvalitets- og sikkerhedseksperter.

Kort og transparent forsyningskæde

Vi samarbejder kun med leverandører, der har fuld kontrol over hele deres produktionsproces, lige fra fremstilling til indpakning. Vi sørger også for, at dine råvarer og ingredienser leveres direkte fra vores leverandører hjem til dig – uden mellemmænd.

Sæsonens råvarer

Vi undgår at servere græskar i maj måned eller jordbær i december. For at kunne sikre både bæredygtighed og kvalitet udvikler vi altid vores opskrifter med sæsonens friske grøntsager for øje.

Små leverandører

Om det er vegansk kimchi eller friske krydderurter – størstedelen af vores råvarer og ingredienser indkøbes fra små, europæiske virksomheder eller familievirksomheder, som fremstiller deres helt egne produkter med masser af kærlighed og nærvær – og oftest mange års erfaring.

Innovativ emballage

Ømtålelige produkter som frugt og grøntsager opbevares sikkert og seperat fra hårde produkter som f.eks. konservesdåser ved hjælp af en skillevæg, så de stadig har det godt, når du modtager din måltidskasse. 83% af kassen er genanvendelig – det er godt for dig, godt for din mad og selvfølgelig godt for miljøet.

Friskt skal det være

Opbevar frugt og grøntsager rigtigt. Vi har lavet en guide til dig om, hvordan du sikrer, at dine råvarer forbliver friske og holder på den gode smag så længe som muligt, så du undgår madspild. Læs vores tips her.

HAR VI VÆKKET DIN APPETIT?